*Nettavisen* Nyheter.

Hundesøk etter Trine

Politiet har nå startet søk med hunder etter savnede Trine Frantzen på en konkret adresse i Fana.

11.01.07 16:31

32 år gamle Trine Frantzen ble trolig sist sett i hybelhuset Øvsttunveien 25 i Fana i mai 2004. Frantzen overnattet der i hybelen hos en kamerat. Etter den observasjonen har kvinnen vært sporløst borte.

Politiet har fått krass kritikk fra Fantzens familie om at de ikke tok etterforskningen på alvor da kvinnen ble meldt savnet.

Leter med hunder
Politiet leter nå med to hundeekvipasjer og kriminalteknikere etter spor i og rundt hybelhuset som de kan ha oversett forrige gang de lette etter Frantzen i området. Hundene søker etter liklukt både inne i hybelbygget og i området utenfor. I tillegg åpnes kumlokk. Politiet betegner søket som et rutinesøk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trine Frantzen (Arkivbilde). Foto: POLITIET

- Det har ikke noe med tips fra publikum å gjøre - det er et rutinesøk. Nå snur vi alle steiner for å finne ut om det var noe vi overså forrige gang. Vi finkjemmer i første omgang et område innenfor en kilometer og leter både ute og inne, sier informasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Trygve Hillestad til iBergen.no.

- Vil dere lete i privathus i området også?

- Det vil tiden vise. Det kan også bli aktuelt å utvide søket.

Tror noen har informasjon
Hillestad mener det er folk som har sett noe som kan opplyse saken og ber dem nå ta kontakt.

- Vi ser ikke bort i fra at en person som vet noe ikke har kommet til politiet med det. Vi ber de som vet noe om å ta kontakt, sier Hillestad.

Gjenopptok saken etter-TV program
I oktober var Trine Franzens forsvinning et tema på TVNorge-programmet «Savnet». Privatetterforsker Ola Thune kom her med flere nye opplysninger i saken og fikk flere tips i etterkant av programmet. Enkelte av tipsene har også vist seg å være svært viktige.

Den nye informasjonen førte til at politimesteren i Bergen besluttet å gjenoppta saken. Familien til Frantzen er overbevist om at svarene på forsvinningsgåten ligger i Øvsttunveien 25, der alle spor foreløpig slutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.