RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Husbrann i Holmenkollen

Sist oppdatert:
Fire personer, deriblant to barn, måtte natt til tirsdag evakueres da det begynte å brenne i en tomannsbolig i Holmenkollen. En badstu har trolig skylden.

Politiet fikk melding om brannen i Lillevannsveien i Holmenkollen klokken 02.14. Fire personer, to voksne og to barn, kom seg uskadd ut av tomannsboligen.

- Da vi kom frem til stedet så vi at det brant i noen busker bak bolighuset. Flammene hadde spredd seg til huset og det var åpne flammer opp langs veggen, sier operasjonsleder Grethe Løland ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Brannvesenet klarte kort tid senere å slukke brannen. Det er foreløpig uvisst hvor mye skader brannen har påført huset.

Politiet fryktet umiddelbart at brannen kunne være påsatt, men ifølge vaktleder Fredrik Justad ved Krimvakta i Oslo er det ingenting som tyder på at dette stemmer.

- Det ligger en badstu helt seperat fra huset. Denne varmes opp av en vedovn, og det er mye som tyder på at årsaken til brannen finnes her, sier Justad til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere