RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilket vær får du?

(Faksimile: Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå er sommeren rett rundt hjørnet.

Denne kommende helgen blir ingen nedtur i forhold til det fantastiske været under nasjonaldagen 17. mai. Ovenfor Nettavisen kommer Isabella Martinsen med gode nyheter på værfronten.

- Lørdag kan vi flere plasser komme oppunder 20 varmegrader, sier værpresentatøren fra Storm Weather Center.

Sjekk været der du bor

Få været på mobil

Disse sommertemperaturene er det Sør-Norge som får oppleve. Et svakt høytrykk vil bringe fram både sol og høyere temperaturer. Frem til lørdag blir høytrykket liggende over Norskehavet og Barentshavet, mens et svakt lavtrykksområde med ustabile luftmasser vil gi lokale regnbyger, kan hende med torden. Dermed er det mulig at det blir litt kjøligere i vest, mens det kan bli litt mildere i øst.

Har du tenkt å sole deg?Sjekk vårt UV-varsel

Mange ser fram til en langhelg siden det på torsdag er Kristi himmelfartsdag, populært kalt Himmelspretten.

- Frem til og med fredag får vi mer eller mindre den samme værtypen som vi har nå. Så nokså ustabilt i Sør-Norge. Varierende skydekke og byger av og til med fare for torden, spesielt om ettermiddagen. I Nord-Norge blir det i hovedtrekk bra, også i helgen. Stort sett både tørt og fint.

Et lavtrykk ved Skottland gir noen regnbyger i Sør- og Midt-Norge de nærmeste dagene, her kan også torden forekomme. I Nord-Norge blir det i den nærmeste perioden oppholdsvær og litt sol fra Vest-Finnmark og sørover, men kuling langs kysten. Onsdag muligheter for lokale byger i indre strøk utover dagen.

VIDEO:Bli med TV 2-værdamene på jobb

Tett i nesa?Sjekk vårt pollenvarsel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere