RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvitvasket millioner i Norge

Sist oppdatert:
De ti medlemme av Rasoolfamilien, som er siktet i etter B-gjengrazzien, skal ha hvitvasket nærmere 10 millioner kroner i Norge.

Rasool-familien skal ha hvitvasket mellom 5 og 10 millioner kroner i Norge. I tilleg kommer millionverdiene som barsiliansk politi mener familien har saltet ned i Brasil. Brasiliansk politi har tidligere tatt beslag i verdier for nærmere 300 millioner i jakten på svarte penger i Natal.

Alle seks familiemedlemmer fikk forlenget varetekt fredag.

Også denne gangen troppet venner av Rasool-familien opp i Oslo tingrett for å følge fengslingsmøtene. Venninnen til den yngste av Rasool-brødrene gråt åpenlyst inne i rettssalen da hun fikk se 19 åringen som ble pågrpet i sitt hjem på Furuset for en måned siden.

Fire brødre og deres mor og far ble i dag fremstilt for forlenget varetektsfengsling: Politiet mener den norskpakistanske storfamilien fra Furuset er helt sentral i B-gjengen og har saumfart familiens privat økonmi de siste sju årene.

- Vi har gått igjennom alle transaksjoner de har hatt i Norge. Etter hvert som vi går i dybden finner vi stadig nye pengespor, sier politiadvokat Olav Holstad til TV 2.

Etter det TV2 erfarer er de 10 medlemmene i Rasool-familien nå siket for å ha hvitvasket mellom 5 og 10 milloner kroner i Norge, og beløpene kan vokse ytterligere. I tillegg kommer altså de mange millionene som politiet i Brasil mener familien har saltet ned i Natalområdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere