RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor er Benedikte?

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
20 år gamle Benedikte Lyngbø Karlsen har ikke vært sett siden hun gikk med en mann natt til søndag.

(iBergen.no) Bergenskvinnen ble sist observert natt til søndag 18. februar utenfor utestedet «Mojo» i Bergen sentrum. I tiden rundt klokken 03.30 gikk hun i retning krysset Olav Kyrresgate og Nygårdsgaten.

Gikk med mann
Hun ble da sett gående sammen med en navngitt mann.

- Han har vi hatt inne til avhør. Flere personer i hennes omgangskrets og som har observert henne er blitt avhørt, men ingen er mistenkt, sier politibetjent Tor Mittet ved vold- og sedlighetsavsnittet i Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Deretter stopper alle spor etter 20-åringen. Siste uttak fra kredittkortet hennes var på «Mojo».

- Men det kan skyldes en treghet i systemet, som ennå ikke har registrert de siste uttakene, sier Mittet.

Kontaktet synske
20-åringens far, Torfinn Karlsen, sier til iBergen.no at datterens forsvinning er helt ubegripelig.

- Hun skulle ha vært på jobb på mandag, men dukket ikke opp. Det er ubegripelig at hun bare skulle utebli på denne måten. Vi vil be alle hjelpe til med å tipse politiet, sier Karlsen til iBergen.no.

Et familiemedlem har i løpet av helgen vært i kontakt med flere synske personer, og fått opplyst fra flere av dem at den savnede 20-åringen skal ha gått inn i en større bil, på vei nordover.

- Det er svært viktig at alle som kan ha sett noen gå inn en større bil den natten, kontakter politiet, sier Karlsen.

Glemte mobilen
Benedikte var lørdag på en dansegalla på Strusshamn sammen med en venninne, før hun dro til byen alene. Mobiltelefonen glemte hun igjen hos venninnen. Den er nå undersøkt av politiet.

- Det er ingenting i den som har brakt oss nærmere en løsning. Meldingene er av normal karakter, sier politibetjent Mittet.

Hun er 160 centimeter høy og har fyldig kroppsbygning. Håret er halvlangt og lys blondt, mens øynene er blå. Natten hun forsvant var hun iført en sort jakke, sorte stripete bukser og en brun spraglete genser.

Etterlyser tips
Saken etterforskes som en forsvinningssak og politiet har ingen grunn til å tro at Benedikte kan være død. De etterlyser nå vitner som kan hjelpe til i etterforskningen.

- Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger om hvor saknede kan befinne seg. Opplysningene kan gies til Bergen Sentrum politistasjon på telefon 02800, skriver informasjonssjef i Hordaland politidistrikt, Trygve Hillestad i en pressemelding.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere