RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høy vannstand truet riksvei

Sist oppdatert:
Svært høy vannstand truet med å stenge riksvei 108 over Hvaler natt til søndag.

Ved 02.30-tiden opplyste operasjonsleder Bjørn Paulsen ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen, at riksvei 108 over Hvaler risikerte å bli stengt på grunn av høy vannstand.

- Uværet har løyet, og det er ikke varslet så høy vannstand i dag, så jeg tror ikke det skal bli noe problem, sier operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen ved 08.30-tiden søndag morgen.

Spesialvarsel utsendt

Meteorologisk institutt sendte lørdag klokka 19.00 ut et spesialvarsel om vanskelige kjøreforhold og høy vannstand i Rogaland, Agder, Telemark og Østlandet sør for Oslo.

For strekningen Egersund til Svenskegrensen meldte meteorologene at det natt til søndag 9. januar mellom klokka 2 og 5 er risiko for høy vannstand, 60 til 90 centimeter over høyden oppgitt i tidevannstabellene. Den samme høye vannstanden er ventet søndag ettermiddag mellom klokka 13 og 18. Høyest vannstand er ventet i øst.

Flere veier og fergesamband i landet er stengt på grunn av uvær. Her er den oppdaterte oversikten fra Statens vegvesen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere