RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høygravid (19) forsøkt kvalt

Sist oppdatert:
Trodde hun skulle møte en potensiell bilkjøper da hun ble forsøkt å kvalt - midt på dagen.

Høygravide Stine Aalmen Jonassen (19) ble forsøkt kvalt med et rep da hun skulle møte det hun trodde var en bilkjøper, skriver adressa.no.

Overfallet skjedde 1. desember, på termindagen. Like etter klokken 12 skulle hun møte en kvinne som sa hun var interessert i å kjøpe bilen hennes, etter at hun på Nettby hadde skrevet at den var til salgs. Men plutselig kaster kvinnen i 40-årene seg over henne og slår et rep rundt halsen hennes og strammer til.

19-åringen klarer å vri seg unna, og får ringt til sin mor. Da stikker kvinnen fra stedet - og politiet blir kontaktet.

Da går det opp et lys for henne, at bilkjøperen og en kvinne hun hadde snakket mye med på Nettby, var en og samme person.

- Da vi gikk inn på profilen min på Nettby, gikk det kaldt nedover ryggen min. «Bilkjøperen» var kvinnen jeg hadde skrevet med om graviditeten, sier Stine til Adresseavisen.

Hun ble ikke fysisk skadd, og fødte sitt barn sju dager senere. Nå advarer hun andre mot å legge ut for mye personlig informasjon på internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere