RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statsminister Erna Solberg tror årets valgkamp blir et tett race.
Statsminister Erna Solberg tror årets valgkamp blir et tett race. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Høyre vil prioritere skole, forsvar, omsorg og flere jobber

Sist oppdatert:
Erna Solberg kickstartet Høyres valgkamp i hovedstaden, og lovet at Høyres viktigste prioriteringer skal være skole, forsvar, omsorg og flere jobber.

– De neste fire årene er våre fire viktigste prioriteringer kunnskap i skolen, styrke forsvar og beredskap, trygg omsorg og raskere behandling, samt skape flere jobber, sa Solberg fra talerstolen.

Høyres valgkampåpning fant sted i Spikersuppa i Oslo sentrum lørdag. Solberg tror valget blir et tett race, men mener Høyre kommer til å vinne ved å nå fram med klare budskap om hva de vil oppnå de neste fire årene.

– Høyre går fram på alle målinger, og et borgerlig flertall er innen rekkevidde. Vi skal vinne valgkampen med å skape flere jobber ved å fortsette med de reformene som allerede er i gang i samferdselssektoren og også politisektoren, sier Solberg til NTB.

(©NTB)

– Høyre går fram på alle målinger, og et borgerlig flertall er innen rekkevidde, sa en opplagt statsminister på Høyres valgkampåpning i Spikersuppa i Oslo.

Poll of poll-tallene viser gjennomsnittet av nasjonale meningsmålinger. Du kan klikke på partiknappene for å fjerne partier/grafer:

Poll of polls - partienes oppslutning
Infogram

Har du sett denne videoen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere