RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hytte til 1 krone

Sist oppdatert:
12 hytter tilhørende Forsvarsbygg kan du nå få på billigsalg.

Hyttene ligger på Regionfelt Østlandet i Åmot. Forsvaret har ikke lenger bruk for hyttene, og de rives med mindre noen kjøper dem. På nettstedet Finn.no ligger hyttene - startpris kun én krone!

- Bygningene som er der nå skal ikke brukes mer, og dette var den beste løsningen for å kunne bli kvitt dem fortest mulig, sier Torbjørn Henriksen i Skifte Eiendom til TV 2 Nettavisen.

1- 61.000
Det er Skifte Eiendom som har ansvaret for salget av hyttene. Prisen på hyttene ligger på alt fra én krone til 61.000 kroner, i forhold til standard.

Den eldste hytta er en jakthytte fra 1700-tallet, mens de nyeste hyttene er satt opp på 1990-tallet.

Må flytte hyttene selv
Kjøper må selv fjerne hytta fra området, og eventuelt sette den opp et annet sted. Henriksen tror ikke dette vil by på større problemer:

- Brakkene er kurante å laste opp på en bil. Hyttene av lastet tømmer er rimelig enkle å plukke fra hverandre. De eneste hyttene som kan bli vanskelige å få flyttet, er de som har bindingsverk, sier Henriksen.

Det er foreløpig ikke lagt inn noen bud på Finn.no, men mange har ringt og vist sin interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere