RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyttetu for en tomtepris

Foto: UTEFOTO.NO
Sist oppdatert:
Området rundt Skihytta skal bli Trysil nye «Beverly Hills». Med tomtepriser opp mot syv millioner, er det nye hyttefeltet forbeholdt rike kjendiser.

Trysilfjellet BA har planene klare for å gjøre området rundt Skihytta i Trysilfjellet om til kommunens eget svar på Beverly Hills - et sted kun beregnet på svært rike kjendiser og idrettsstjerner.

- Uten at vi har gjort framstøt i den retning, har vi fått flere forespørsler fra potensielle kunder. Vi snakker om kjente og rike folk fra Norden og nordlige deler av Europa, sier konsersjef Bo Halvardsson til lokalavisen Østlendingen .

Med så stive tomtepriser, er det svært begrenset hvem som står på listen over interesserte. Halvardsson vil ikke ut med konkrete navn, men avisen skriver at rally-stjernen Marcus Grönholm skal ha vært i Trysil på utkikk etter hytte. Han er visstnok ute etter en mye større og mer avskjermet tomt enn det som tilbys i Trysilfjellet nå.

Det legges ikke skjul på at kjendiser trekker folk til skisportsstedet i Hedmark. Formel1-stjernen Michael Schumacher har allerede et 600 kvadratmeter stort hyttepalass i Trysil. Konserndirektør Halvardsson sier det ikke direkte, avisen mener det er liten tvil om at Schumachers gode forhold til Trysil er den avgjørende årsaken til at tyskerne kommer i et økende antall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere