*Nettavisen* Nyheter.

I denne bilen kan 18-åringen ha blitt voldtatt

Vennen til den 18 år gamle kvinnen gikk ut av bilen på Esso-stasjonen på Nyborg i Åsane. Foto: POLITIET (Bergensavisen AS)

Politiet har fått flere tips om piratdrosjesjåføren som skal ha voldtatt en 18 år gammel kvinne natt til lørdag.

08.08.12 21:25

Politiet etterforsker en voldtekt på en 18 år gammel kvinne i Åsane i Bergen natt til lørdag. To bensinstasjoner står sentralt i etterforskningen.

- Det har kommet inn syv-åtte tips, og vi har fått forslag om aktuelle biler. Disse driver vi og sjekker, men foreløpig kan vi ikke melde om gjennombrudd i etterforskningen, sier etterforskningsleder Nils Inge Romslo til Bergensavisen.

I går gikk politiet ut med et overvåkningsbilde av piratdrosjen. Bildet er av dårlig kvalitet, men etterforskerne mener bilen er rød eller burgunder.

- Vi er fortsatt interessert i tips og er glad for at folk engasjerer seg i saken, sier Romslo.

Den unge kvinnen gikk sammen med en venn inn i en piratdrosje nedenfor Fløibanestasjonen på Vetrlidsallmenningen natt til lørdag.

Bilen stanset ved Esso-stasjonen på Nyborg cirka klokken 0350, da vennen gikk av for å ta ut penger. Bilen kjørte imidlertid av sted uten å vente, og cirka tyve minutter senere dukket 18-åringen opp på Shell-stasjonen på Haukås og forklarte at hun var blitt voldtatt.

- Vi har kjørt en tur med fornærmede, men vi har ikke funnet et eksakt sted hvor bilen stanset. Det skal imidlertid ha skjedd ikke langt fra bensinstasjonen på Haukås, sier Romslo.

Les andre saker fra Bergensavisen her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mens den mannlige medpassasjeren var innom denne Esso-stasjonen på Nyborg natt til lørdag, skal piratsjåføren ha kjørt vekk og voldtatt den 18 år gamle kvinnen, går det frem av anmeldelsen (illustrasjonsfoto). Foto: Geir Dillan\BA Arkiv

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag