RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I skyttergraven mot forsvarsministeren

Sist oppdatert:
Forsvarsminister Kristin Krohn Devold er ikke velkommen hos Høyres lokalparti i forsvarskommunen Bardu. Årsak: Hun vil ikke stille opp på kommunens program.

I dag skal Kristin Krohn Devold drive valgkamp i Indre Troms, men i forsvarskommunen Bardu er forsvarsministeren mildt sagt uønsket av høyres ordførerkandidat.

- De må bare ringe og ringe fra hovedstaden. Vi har satt foten ned. Skulle forsvarsministeren likevel ta flyet til Bardufoss, er hun velkommen på Bardufoss, ikke hos lokalpartiet i Bardu, sier Sigfred Steien til avisen Fremover.

Årsaken er at partiet vil vise forsvarsministeren rundt og orientere om forskjellige forsvarspolitiske spørsmål hvis hun kommer til kommunen. Devold har derimot lansert at hun heller ønsker å drive valgkamp og snakke med velgerne.

- Vi er svært skuffet når vi ikke får sette dagsorden. Vi har store installasjoner og arbeidsplasser i Forsvaret. Vi hadde laget et program sånn at Krohn Devold også skulle bli orientert om situasjonen for HV 16 og ikke minst Setermoen tekniske verksted pluss andre lokale saker, sier Steien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere