RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I varetekt etter drapsforsøk

(Foto: Knut Falch / SCANPIX)
Sist oppdatert:
En mann som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt inn gjennom et vindu i en bolig i Ål tirsdag kveld, fremstilles i morgen for varetektsfengsling. En kvinne siktet i saken slippes fri.

- Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Romerike tingrett torsdag. Han har innrømmet at han skjøt gjennom vinduet, men har ikke erkjent noe straffbart forhold. Siktelsen mot kvinnen vil muligens bli frafalt i morgen, opplyser politiinspektør ved Nordre Buskerud politidistrikt Wenche Sørensen til TV 2 Nettavisen.

Et samboerparet oppholdt seg i huset da skuddene falt, men ingen av de to ble skadd. På bakgrunn av opplysninger fra disse ble paret i midten av 30-årene pågrepet natt til onsdag.

- Å anse som drapsforsøk

- Siden det er skutt med våpen gjennom vindu, blir det å anse som et drapsforsøk. Jeg vet foreløpig ikke hvor nærme skuddene var fra de som oppholdt seg i huset, sier Sørensen.

Politiet kjenner til at det skal ha vært mindre uoverensstemmelser mellom de to parene i forkant av skyteepisoden. Utover det har siktede ikke oppgitt noe klart motiv.

Kjenninger av politiet

Ifølge Sørensen er både de siktede og de som bodde i huset, kjenninger av politiet. Mannen skjøt med en pistol, men det er foreløpig uklart om han hadde bæretillatelse for denne.

Politiet fikk melding om skyteepisoden klokken 22.20 i går kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere