RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I varetekt etter drapstrusler

Sist oppdatert:
30-åringen som forskanset seg i en privatbolig i Stjørdal tirsdag og truet med å drepe sine egne barn, blir framstilt for varetektsfengsling i dag.

Det opplyser lensmannen i Stjørdal, Kjetil Mjøsund, til TV 2 Nettavisen. Han sier at siktelsen ennå ikke er klar, men at mannen vil bli varetektsfengslet i løpet av dagen. Politiet beslagla tre kniver i boligen etter dramaet.

Politiet fikk melding ved 14.15-tiden tirsdag da den 30 år gamle mannen hadde forskanset seg i boligen i Fosslia i Stjørdal sammen med sine to barn på ni måneder og tre år. Overfor sin tidligere ektefelle, som da hadde rømt huset, truet han med å drepe barna.

Ved 16-tiden ble mannen pågrepet av væpnet politi uten dramatikk.

- Mannens tidligere ektefelle og barna fikk ingen fysisk mén under dramaet. De er nå tatt hånd om av hjelpeapparatet og vil få all den mulig støtte det er mulig å gi for at de skal kunne leve et trygt liv videre i Stjørdal, sier lensmannen.

Mannen har tidligere framsatt trusler overfor sin ekskone, men er ikke ilagt besøksforbud. Ifølge lensmann Kjetil Mjøsund har konflikten mellom de to ektefellene tilspisset seg den siste tiden. Tiltak som besøksforbud og voldsalarm vil nå bli vurdert i lys av dramaet tirsdag, bekrefter lensmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere