RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I varetekt for Søgne-skudd

Sist oppdatert:
To menn fra Søgne er pågrepet og den ene varetektsfengslet, mistenkt for å ha skutt en psykisk utviklingshemmet mann i ansiktet med en luftpistol.

- En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker hvorav to med brev- og besøksforbud. Når det gjelder den andre mannen, en 19-åring, er rettens kjennelse om varetekt ventet onsdag morgen, sier politiadvokat Ingrid Thorsen i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Den 44 år gamle psykisk utviklingshemmede mannen ble skutt natt til lørdag, og de to mennene ble pågrepet søndag. Ifølge Fædrelandsvennens nettutgave nekter 25-åringen straffskyld, mens den andre har erkjent de faktiske forhold.

- Det ble stjålet to biler fra området der skytingen skjedde. Bilene ble observert i nærheten av et bolighus, og to menn i huset ble pågrepet. I forbindelse med arrestasjonen gjorde vi observasjoner som var veldig interessante i forbindelse med skyteepisoden fredag natt, sier lensmann i Søgne, Terje Pedersen, ifølge Fædrelandsvennen.

Begge mennene er siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter samt trusler og tyveri av to biler, skriver avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere