RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IAG vil fortsatt kjøpe Norwegian, skriver E24


Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Det britisk-spanske luftfartskonsernet IAG utelukker fortsatt ikke mulighetene for et oppkjøp av flyselskapet Norwegian, skriver E24.

Det kommer fram i årsrapporten til konsernet som ser på selskapet med «åpent sinn», skriver E24. Etter nyheten steg aksjekursen til Norwegian med rundt 2 prosent.

Tidligere i uken bekreftet Norwegian at de har fått henvendelser fra flere aktører som er interessert i aksjekjøp eller andre former for samarbeid.

«Selskapet har mottatt henvendelser fra en rekke parter som har uttrykt indikativ og foreløpig interesse for aksjekjøp, sammenslåing, strukturelle transaksjoner, finansiering av konsernet og varierende former for operasjonelt og finansielt samarbeid», skrev Norwegian i børsmeldingen på mandag.

Norwegian har tidligere avvist to bud fra IAG. Willie Walsh, direktør for IAG, har tidligere uttalt at han ikke føler seg nødt til å kjøpe Norwegian.

– Vi har uttrykt en interesse. Om de ikke ønsker å bli kjøpt av IAG, så er det greit. Jeg er ikke interessert i å gjøre noe fiendtlig, det er ikke min stil, sa han til Reuters i mai.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere