Gå til sidens hovedinnhold

Idar deler ut penger igjen

Mobilgründer Idar Vollvik er tilbake i sponsorsalen, men nå begynner han i tredjedivisjon.

Bare måneder etter at Idar Vollvik fortalte at han var blakk, gir han bort 500.000 kroner.

I gamledager sponset Chess-gründeren både Byåsen, Viking, Fredrikstad FC og Brann.

Nå er mottaker Os Turn Fotball.

- Vi skal opp i adeccoligaen. Det er greia her. Vi har et langsiktig mål om det, og vi trenger hver krone, sier styremedlem Robert Nøss i Os Turn Fotball til Nettavisen. Nøss sier at klubben vil nå sitt mål innen fem år.

Med Søviknes på fisketur
Men akkurat som i ludo skal klubben skyndte seg sakte.

- I dag er vi på vei opp i 2. divisjon. Der skal vi ligge noen år før vi når adeccoligaen. Denne satsingen koster penger og vi trenger alle de pengene vi kan få, sier Nøss.

Klubben fikk med seg Os-ordfører Terje Søviknes da de presenterte sine visjoner for Idar Vollvik.

Vollvik og Ludo mobil, som selv er outsidere og underdogs, tente på kommunen og fotballlaget. Vollvik føler med sponstoravtalen at Ludo nå samarbeider ikke bare med en fotballklubb, men med en hel kommune.

Os kommune er kanskje best kjent som kongeriket til Frp og Terje Søviknes, men Volvik sier at Os er mer enn Terje Søviknes.

- Et folkeslag med tæl
- Begrepet «osing» gir visse asosiasjoner i Hordaland. Det er ikke enkelt å forklare, men det er et positivt begrep. Dette er et folkeslag som evner å gå i riktig retning, og i samme retning. For meg fremstår det som at de mer står sammen når det skal skje noe positivt. Jeg har selv hatt gleden av å ha hatt ansatte fra kommunen. Dette er et folkeslag med tæl i, skryter Vollvik.

Og det er dette folkeslaget han ønsker at det nye mobilselskapet Ludo skal bli sammenlignet med. Tidligere i høst kom Vollvik tilbake til Norge. Angivelig blakk, og klar til å starte med blanke ark i nytt mobilselskap.

- Har du begynt å få penger igjen, når du nå kan gi penger?

- Ludo mobil har en del investorer og ganske mange millioner på bok. Vi er et going selskap med behov for merkevarekjennskap og distribusjon, sier Vollvik som mener at Os Turn Fotball + Ludo = sant på den lange veien mot førstedivisjon.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021