RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idrettsleder narkodømt

Sist oppdatert:
Mens idrettslederen hadde ansvar for barn på et arrangement i Ålesund, kjøpte han hasj. En tabbe på hotellrommet avslørte ham.

Mannen fra Nordmøre kjøpte 240 gram hasj i Ålesund, mens han var i byen på et idrettsarrangement for barn og unge i 2003. Dette var for øvrig ikke første gang han hadde vært i Ålesund for å kjøpe narkotika, fikk dommerne i Nordmøre tingrett høre.

Glemte i sengen
Da han sjekket ut av hotellet, glemte han det ulovlige stoffet i sengen, skriver Sunnmørsposten. Dermed ble narkotikaen oppdaget da hotellrommet skulle rengjøres.

Mannen ble raskt pågrepet av politiet og tilstod i avhør. Dagen etter møtte han også fram på et foreldremøte i idrettslaget han var leder i og angret sine synder. Han ble ekskludert fra klubben.

Politisommel
Politiet ville ha mannen i fengsel i 120 dager, men retten mener det er for strengt. «Når en rusmisbruker har lagt om sin livsstil, bør ikke sendrektighet i politiet i et tilfelle som dette, være noe til hinder for å komme på rett kjøl igjen, » heter det i dommen.

Han slipper derfor med 120 timer samfunnsstraff og må også betale 2.000 kroner i saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere