RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idrettstalenter omkom

(bislettgames.com)
Sist oppdatert:
Marius Vold Moen (16), Yvonne Vold Moen (17), Gunnar Sæbø (18) og Anja Marlen Hartviksen (17) omkom i bilulykken i Vestnes søndag.

Alle fire, som kom fra den lille bygda Måndalen, døde da personbilen de kjørte kolliderte med en trailer på Daugstad i Tresfjord i 14.30 tiden søndag.

Stortalent
Marius Vold Moen (16) representerte Måndalen idrettslag og var et av de største friidrettstalentene i landet. Under Norway Games på Lamberseter stadion i juni fjor vant Moen 200 meteren i gutter 89-klassen. Det klarte han selv om han konkurrerte med de som var ett år eldre enn seg.

I lokalavisa Romsdals Budstikkes oppsummering av idrettsåret 2005 nevnes 16 år gamle Moen som en av topputøverne å regne med for fremtiden. Da han var 13 løp han inn til ny norsk bestetid på 200 meter i sin klasse. Under ungdomsmesterskapet (UM) i Moss i september i fjor stakk det da 15 år gamle stortalentet av med seieren på 100 meter med tiden 11.35.

Så seint som i januar fikk han bestemannsprisen i sprint uansett klasse i ungdomsmesterskapet (uoffisielt NM) for innsatsen på 60 meter.

Denne måneden hade Moen vært på Toppidrettssenteret ved Idrettshøyskolen i Oslo, skriver Romsdals Budstikke.

På vei til fotballkamp
Også søsteren Yvonne Vold Moen (17) var en aktiv idrettsjente. Hun satset på fotballen og gikk på Rauma videregående skole på Åndalsnes. Venninnen Anja Marlen Hartviksen (17) spilte fotball for Træff, og hun var også på kretslaget for Nordmøre og Romsdal. Hun var elev ved idrettslinja ved Molde videregående skole.

Den fjerde omkomne, Gunnar Sæbø (18), har også vært alktiv i det lokale fotballmiljøet Han gikk elektro-linja på den videregående skolen i Ålesund.

De fem ungdommene var på vei til en fotballkamp i Ålesund da den lille Golf-en deres frontkolliderte med en trailer på riksvei 136 mellom Vikebukt og Tresfjord ved 14.30-tiden søndag.

Fire av ungdommene omkom momentant i det kraftige sammenstøtet. Den femte ble sendt til sykehus i Ålesund med lettere skader.

- Politiet fortsetter i dag videre etterforskning av ulykken. Det vil bli foretatt teknisk etterforskning av begge kjøretøyene som var involvert og av ulykkesstedet. Politiet vil fortløpende foreta vitneavhør i saken, opplyser konstituert lensmann i Vestnes, Øyvind Hoem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere