RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imamen utskrevet fra sykehus

Sist oppdatert:
Imam Nehmat Ali Shah, som ble angrepet utenfor sitt hjem i Oslo mandag kveld, er utskrevet fra sykehuset.

Imamens sønn opplyser til TV 2 at Nehmat Ali Shah er utskrevet fra sykehus og er hjemme igjen.

Imam Nehmat Ali Shah er hjemme igjen.


Shah ble angrepet gjentatte ganger med en spiss gjenstand utenfor hjemmet sitt på Grønland i Oslo i 23-tiden mandag kveld. Familien til imamen sier de er i sjokk, og håper at politiet raskt finner gjerningsmannen. Imamen har beskrevet at han ble angrepet bakfra. Ifølge NRK skal han avhøres i løpet av tirsdag.

– Han har fått alvorlige skader, men vi skal forsøke å få snakket med ham i løpet av dagen. Avhøret blir veldig viktig for politiet, og det er bra vi kommer i gang med det allerede i dag, forklarer seksjonssjef Grete Lien Metlid ved Oslo politidistrikts seksjon for vold og seksualforbrytelser til NRK.

TV 2 skriver at personer ved Central Jamaat Ahle-Sunnat-moskeen på Grønland har gitt politiet flere navn på personer de mistenker står bak drapsforsøket.

Metlid sa på en pressekonferanse tirsdag at politiet ikke vet hva som er motivet for det brutale angrepet og holder alle muligheter åpne i etterforskningen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere