RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inga Marte truet med voldtekt

Foto: Berit Almendingen (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
SVs Inga Marte Thorkildsen går til frontalangrep mot Trygve Hegnar etter at hun ble voldtektstruet på debattforumet på Hegnar.no.

Etter å selv ha blitt truet med voldtekt på debattforumet, mener hun man må vurdere å stramme inn kontrollen av nettdebatter. Hun har skrevet en e-post til Trygve Hegnar der hun spør om han vil foreta seg noe for å hindre at slikt skjer på nettsidene.

- Jeg kan tåle at det står mye rart og feil om meg. Men jeg tåler ikke at det står oppfordring om å begå en av de mest avskyelige kriminelle handlingene du kan tenke deg. Jeg tenker med skrekk og gru på hvordan jenter som er mindre hardhudet enn meg ville reagere på noe lignende, sier Thorkildsen til VG.

Hegnar selv sier han ikke har noe ønske om å gå inn i saken.

- Jeg er ikke redaktør for debattforumet. Jeg har ikke tenkt å sette meg inn i hva som har stått der, for jeg har annet å drive med, sier Hegnar til VG.

Til VG sier nettredaktør Stein Ove Haugen at moderatorer har ansvaret for å fjerne støtende innlegg, men Thorkildsen tror ikke Hegnar.no tar kontrollen av forumet alvorlig nok, og godtar ikke at Hegnar sier han ikke har noe med saken å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere