RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen alvorlig skadd i Stryn-ulykke

Foto: Jamel Rake-Strynenytt.no
Ingen av de seks personene som var innblandet i en ulykke i Oppljostunnelen i Stryn søndag kveld kom alvorlig til skade.

Et nederlandsk ektepar i 40-åra som satt i den ene ulykkesbilen ble sendt til Førde sentralsjukehus med luftambulanse. Begge ble innlagt, kvinnen med lette skader og mannen har moderate skader, får NTB opplyst ved sykehuset mandag morgen. Etter forholdene står det bra til med dem.

De øvrige fire personene ble lettere skadd og sendt til legesjekk i Stryn.

To biler samt en melkebil fra Tine var involvert i kollisjonen, som skjedde ved 17.30-tiden søndag. Ulykken skjedde 100 meter inne i tunnelen på riksvei 15 over Strynefjellet.

Bilen med det nederlandske ekteparet kom vestfra. Den fikk sleng i tunnelen og kjørte i fjellveggen. En bil med tre personer som kom kjørende etter klarte ikke å stoppe, og kjørte inn i fjellveggen på motsatt side. Hele veibanen var dermed sperret i det en tankbil med melk fra Tine kom kjørende i motsatt retning. Melkebilen kolliderte med de to andre bilene.

Ambulanser og to luftambulanser kom til stedet. Veien ble sperret fram til klokka 20 søndag kveld mens redningsarbeidet pågikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere