*Nettavisen* Nyheter.

Ingen leting etter «person med flygedrakt»

Foto: Faksimile (Google Maps)

Øyenvitne hevder å ha sett person styrte i sjøen i Hurum, men ingen er meldt savnet.

20.05.11 09:41

Politiet i Søndre Buskerud vet foreløpig ikke hva som skjedde ved Filtvet i Hurum torsdag. Et øyenvitne fortalte at han så en person med en slags flygedrakt styrte i sjøen. Søket etter en person torsdag kveld ga ingen resultater.

Fredag har politiet i Søndre Buskerud og lensmannen i Hurum i samråd med Hovedredningssentralen bestemt at det ikke skal settes i gang noe søk etter antatt omkommet.

Per nå foreligger det ikke noen savnetmelding på person, opplyser politiet.

Søket kan gjenopptas hvis det skulle foreligge nye opplysninger i saken, heter det i en meldingen fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen fra brannvesenet klokken 20.30 torsdag kveld, og sammen med Hovedredningssentralen Sør-Norge iverksatte de en leteaksjon, men uten å finne noe. Søket ble avsluttet klokka 23.

- Vi vet ikke hvem det er eller hvem det kan være. Men vi har et troverdig vitne som mener å ha fysisk sett en person som falt i sjøen, uttalte operasjonsleder Tor Stein Haugen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Nettavisen torsdag kveld.

Politiet sa da at de trodde personen drev med en form for luftsport.

- Det han (vitnet) sier er at personen hadde en slags flygedrakt på seg. Og det skulle ha vært en slags gassdrevet ting på ryggen. Men jeg er ikke veldig kjent med den formen for ekstremsport, sa operasjonslederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag