*Nettavisen* Nyheter.

Ingen pågrepet etter bilran på Minnesund

Politiet leter fremdeles etter gjerningspersoner etter at et ungt par ble fraranet bilen mens de fylte drivstoff på Circle K på Minnesund i Akershus lørdag.

21.07.19 10:47

Paret har forklart at det kom to biler inn på stasjonen mens de fylte drivstoff. To av mennene skal umiddelbart ha gått bort til bilen og bedt kvinnen gå ut. Deretter skal mennene ha forsvunnet med kjøretøyet.

Kvinnen har forklart at den ene ransmannen viste fram en sort pistollignende gjenstand som han hadde i bukselinningen, men det er uklart om han trakk denne gjenstanden opp.

Foreløpig ingen funn

Overvåkingsbilder viser at det er snakk om fem menn i alderen 30–35 år. De skal ha snakket gebrokkent norsk.

Politiet opplyser til VG søndag formiddag at ingen av de mistenkte foreløpig er funnet. Politiadvokat Qasim Bhatti sier at politiet skal sikre videoopptak fra bensinstasjonen, som de vil gå gjennom i løpet av dagen.

Ber om tips

Operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt opplyste til NTB natt til søndag at de mistenkte gjerningsmennene kjørte en sølvfarget Audi A5Vi og en blå Volkswagen Caddy.

– Vi har identifisert bilene og har bilskiltene. Det etterforskes fullt både i natt og definitivt i morgen. Ting blir nøstet opp i, og vi vil kunne gi svar ganske snart, sa operasjonsleder Gisle Sveen til NTB.

Personer som observerer den stjålne bilen, må ikke oppsøke denne, men ringe nødnummeret. Bilen er en hvit Volkswagen Transporter av eldre modell, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.18 lørdag kveld.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.