RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen pågrepet etter drap på 40-åring i Oslo

Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo
Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Søndag morgen var ingen pågrepet etter drapet på en 40 år gammel mann i Oslo natt til lørdag. Mannen ble på 1990-tallet dømt for tre drapsforsøk.

– Det er ikke noe nytt i den saken, opplyser vaktleder Morten Wik ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Den norsk-pakistanske mannen kom til Norge som 11-åring og ble i 1997 dømt til åtte års fengsel for tre overlagte drapsforsøk.

Like etter midnatt lørdag ble han funnet skutt og drept på en parkeringsplass på Lindeberg, like i nærheten av sitt hjem.

Politiet har avhørt en rekke personer i løpet av lørdag, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid, leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser, til NTB.

Metlid bekrefter at den gamle voldssaken er en del av etterforskningen, men understreker at dette er bare en av flere spor etterforskerne forfølger.

– I hvilken grad tidligere historikk har noe med dette å gjøre, kan vi ikke svare på nå, sier Metlid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere