RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen pågrepet etter knivstikking

Mannen som lørdag ble knivstukket i halsen i Evangeliesentets gamle lokaler i Drammen, slapp unna med skrekken og et par sting. Gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Politiet i Drammen leter fremdeles etter en navngitt person etter at en mann i midten av 30-årene ble knivstukket i halsen i Drammen lørdag kveld.

Politiet ble varslet ved 20-tiden lørdag, da den blødende mannen tok seg til Kafé Unique på Bragernes torg i Drammen sentrum. Gjester og ansatte varslet ambulanse og politi.

Stukket i bakgården
– Vi fikk etter hvert opplyst at fornærmede ikke ble knivstukket her. Han ble utsatt for denne beskadigelsen på et annet, ukjent sted, men det var trolig ikke så langt unna, fortalte Morten Eriksson på operasjonssentralen i Søndre Buskerud politidistrikt lørdag.

Søndag er åstedet brakt på det rene:

– Knivstikkingen skjedde i bakgården til de nedlagte lokalene til Evangeliesenteret i Drammen, opplyser operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, Svein Johansen til TV 2 Nettavisen.

Bare legemsfornærmelse
Både den fornærmede og fornærmer er lokale kjenninger av politiet. Den mistenkte gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

– Han har ennå ikke dukket opp, men vi leter, sier Johansen. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse.

– Den skadde var svært heldig og slapp unna med å sy noen sting i halsregionen før han kunne dra hjem, opplyser operasjonslederen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere