RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen spor etter Jo

Sist oppdatert:
I hele går lette politiet og Folkehjelpen etter Jo Fangel som forsvant på julaften. I dag setter politiet inn et helikopter.

- Vi har ingen signaler på noe som helst. Ingen som har sett vedkomne har henvendt seg til oss. Foreløpig har vi ingen anelse om hvor han kan være, sier Arne Hågensen ved politiet i Tromsø.

Politiet starter i dag søk etter mannen med helikopter og hunder. I første omgang skal de lete i Fjellheisen-området. En hundepatrulje skal også søke langs sjøkanten mot Movika utenfor Tromsø.

I går lette redningskøyta "Gideon" langs kaiene i Tromsø og Norsk Folkehjelp deltok med hunder i søket, uten resultat. Ferger, flyavganger og hoteller er også sjekket.

Jo er rundt 175 cm høy, har atletisk kroppsbygning og mørkt hår. Han er sannsynligvis iført en blå Norrøna-jakke, blå dongeribukse og brune sko.

Politiet vet at han var i sitt hjem litt før klokken 10 lørdag. Siden har ingen sett ham. Familien slo alarm da de ikke fikk tak i 31-åringen lørdag formiddag.

Opplysninger om den savnede kan gis på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere