RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen spor etter Kiwi-ranere

Sist oppdatert:
Ingen er så langt pågrepet etter ranet av en Kiwi-butikk på Hauketo i Oslo fredag morgen.

Ranet av Kiwi-butikken i Nedre Prinsdalsvei 79 på Hauketo i Oslo skjedde ved 05-tiden fredag. To ranere skal ha truet med våpen og etterlatt seg de to som jobbet i butikken bastet og bundet. Så langt er ingen pågrepet etter ranet.

Politiet på Manglerud opplyser ved 13-tiden at de to fornærmede - to menn - som jobbet i matbutikken da ranerne slo til fortsatt sitter i avhør. Den ene av de to skal ha blitt slått eller ha slått seg, men skadene betegnes som ubetydelige, og det var ikke behov for legebehandling. En ambulanse ble tilkalt etter ranet, men den kunne gjøre vendereis.

- Ranerne beskrives som to menn. De skal ha ha hatt på seg mørke klær og var cirka 175 centimeter høye, sier politiførstebetjent Lars Medalen ved Manglerud politistasjon til Nettavisen.

Politiet har foreløpig få detaljer å gå ut med om ranet og de to ranerne. Det er ikke kjent hva som eventuelt ble utbyttet av ranet.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere