*Nettavisen* Nyheter.

Ingen spor etter knivstikker

Ingen overvåkningskameraer har fanget opp mannen bak den brutale knivstikkingen i Oslo sentrum fredag.

16.04.06 14:16

- Vi har lett etter bilder fra kameraer som kan ha fanget opp gjerningsmannen. Men det har foreløpig ikke gitt resultater, sier Terje Kristiansen, sjef ved vold- og sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ingen vitner
Det har heller ikke meldt seg noen vitner til den brutale knivstikkingen som skjedde ved Nationaltheatret stasjon midt i Oslo sentrum fredag kveld.

Dermed har politiet svært få spor som kan lede dem videre i jakten på den brutale overfallsmannen.

- Vi er svært interesserte i å komme i kontakt med folk som kan ha sett noe av det som skjedde, sier Kristiansen.

Etter knivstikkingen tok 36-åringen på egen hånd seg inn på Narvesen-kiosken ved den sterkt trafikerte t-banestasjonen. Der skal han blødende ha bedt personalet i kiosken om hjelp.

Knuste rute
Gjerningsmannen stakk trolig av med t-banen. Store politistyrker ble satt inn i jakten på mannen, men til tross for at politiet blant annet stoppet og gjennomsøkte flere tog like etter knivstikkingen, er gjerningsmannen fortsatt på frifot.

- Offeret har fortalt at mannen er cirka 35 år gammel, overvektig og er skallet eller barbert på hodet. Han hadde på seg briller med stålinnfatning, ring i det ene øret, en mørk cap og en blå, halvlang jakke med skinnkant på kragen, sier Kristiansen.

Krangelen skal ha startet da gjerningsmannen knuste en rute i nærheten. 36-åringen skal ha konfrontert mannen med dette, og deretter ha blitt knivstukket. Det fikk politiet selv opplyst fra mannen før han ble sendt til sykehus. 36-åringen er nå utenfor livsfare, og har blitt avhørt av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.