*Nettavisen* Nyheter.

Ingen Svorkmo-funn

Et nytt søk etter den savnede 21-åringen Fred Alexander Svorkmo fra Drammen, var lørdag resultatløst. Svorkmo har vært forsvunnet siden 1. nyttårsdag.

29.01.05 14:30

Søket ble gjort av Røde Kors i et elvefar ved Lurdalen i Kongsberg.

- Det er ikke gjort noe funn etter søket, opplyser operasjonsleder Embret Arntsen ved Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen ved 14.20-tiden lørdag ettermiddag.

Fred Alexander Svorkmo forsvant 1. nyttårsdag etter å ha feiret nyttårsaften sammen med en kamerat i Oslo. Ifølge opplysninger politiet har fått fra vitner, skal han sist ha vært sett da han gikk av bussen i Kongsberg 0600 1. januar.

Årsaken til at Røde Kors lørdag søkte ved Lurdalen, er at et vitne har forklart at hun har sett hull i isen som kunne tilsvare at et voksent menneske var gått gjennom.

I tillegg har et nytt vitne, en trailersjåfør, meldt seg for politiet. Han skal ha forklart politiet at han er ganske sikker på at han så savnede på Kongsberg om morgenen 1. nyttårsdag. Politiadvokat Britt Onseng sier til NRK Buskerud at politiet fester lit til sjåførens opplysninger, som går ut på at han i fjernlysene på bilen så en mann som sto på en bussholdeplass ved avkjøringen til Lurdalen.

Trailersjåføren ble avhørt av politiet fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag