RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kirvil Håberg Allum, Tønsbergs Blad / SCANPIX

Ingen tatt etter mordbrannforsøk

Ingen av de tre mennene politiet jakter på etter mordbrannforsøket i Tønsberg, er så langt pågrepet.

- Vi har foreløpig ikke pågrepet noen i saken, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

En kurdisk mann (34) måtte innlegges på sykehus etter at han ble overfalt og bakbundet før forretningen hans ble forsøkt påtent tirsdag kveld.

Disse jakter de på
Butikkinnehaveren har beskrevet gjerningsmennene, to nordmenn og en afrikaner. Ifølge Tønsbergs Blad beskriver han mennene slik:

Gjerningsmann 1: Norsk utseende. 25-30 år. 170-175 centimeter høy. Kort svart hår. Normal kroppsbygning. Hadde på seg svart vinterjakke med røde striper.

Gjerningsmann 2: Norsk utseende. Snakket norsk. 25-35 år. 170-175 centimeter høy. Kort svart hår. Normal kroppsbygning. Hadde på seg kort, hvit vinterjakke i skinn med gullkjede som hang utenfor jakka. Ørering. Svart dressbukse.

Gjerningsmann 3: Afrikansk utseende. 25-30 år. Snakket engelsk. Langt svart flettet hår knyttet stramt bakover til en hestehale. Hadde på seg en svart frakk som rakk ned til knærne.

- Har noen sett firmabilen?
Politiet har avhørt flere vitner i saken, og holder fortsatt på med dette arbeidet.

- Vi skal blant annet avhøre fornærmedes kone for å se om hun kan ha opplysninger som kan være avgjørende for saken, sier Sakrisvold.

Han sier de ikke kjenner motivet for mordbrannforsøket, og at de holder alle muligheter åpne. Tidligere har de sagt at den av teoriene er at det hele har vært rasistisk motivert.

- Vi er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha hatt bevegelser i området ved Exotica Kjøtt og Kolonial den aktuelle kvelden, og vi er særlig interessert dersom noen har sett firmabilen til Exotica mellom klokken 18 og 21.30, sier Sakrisvold til TV 2 Nettavisen.

Da brannvesenet kom til butikken, sto firmabilen utenfor døren med åpne bakdører.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere