*Nettavisen* Nyheter.

Ingen tegn til vold

Foto: Terje Dalen (TV 2)

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser ingen tegn til at den døde 84-åringen har vært utsatt for vold, sier politiet i Trondheim mandag ettermiddag.

13.02.06 15:37

TRONDHEIM/OSLO (TV 2 Nettavisen): Politiet etterforsker fremdeles dødsfallet på Nardo i Trondheim som mistenkelig, men den foreløpige obduksjonsrapporten slår fast at den 84-årige mannen som mandag morgen ble funnet død utenfor porten til huset han eier, ikke har vært utsatt for vold.

- Ingen ting tyder på at han har vært utsatt for en kriminell handling, sier stasjonssjef Ove Sem ved Sentrum politistasjon til TV 2 Nyhetene.

Avdøde eide Sørenga 3 på Nardo i Trondheim, et kombinert bolig- og næringsbygg. Personen som fant 84-åringen, jobber i bygget.

Mandag formiddag ba politiet i Trondheim om at alle som var i bydelen Nardo mandag morgen, tar kontakt med politiet. Nå tones denne oppfordringen ned, men stasjonssjef Sem bekrefter at politiet fremdeles etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Blod på stedet og et knust vindu ble tolket som at den eldre mannen var blitt overrasket av innbruddstyver. Men politiet skal nå ha fått en plausibel forklaring på hvorfor et vindu i porten var knust.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.