RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen teknisk svikt på Tusenfryd

Sist oppdatert:
Veritas konkluderer med at det ikke var teknisk svikt som var årsaken til at en 23 år gammel mann falt ut av attraksjonen RollOver i går kveld.

Det opplyser Tusenfryd til TV 2 Nettavisen.

Braste i bakken
Det var 18-tiden i går den handikappede mannen plutselig falt ut av tivoli-attraksjonen og braste i bakken foran sjokkerte tilskuere. Han pådro seg hode- og bruddskader, og ble sendt til sykehus i all hast.

Både politiet, Veritas og Tusenfryd jobber videre for å finne den endelige årsaken til ulykken, men Veritas faststlår etter grundige undersøkelser fredag morgen at det ikke var tekniske feil på attraksjonen.

Politiet vil nå se videre på videoopptak og avhøre operatørene, ledsagere og den involverte.

- Dette arbeidet vil ta noe tid, men det er ingenting som tyder på at operatørene har gjort noe feil, sier fungerende lensmann Stein-Olaf Røberg ved Ås Lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Stenger attraksjonen
Han sier at det heller ikke er sannsynlig at sikkerhetsbøylen har vært åpen eller har åpnet seg under kjøring.

Tusenfryd vil holde attraksjonen stengt frem til den fulle årsakssammenhengen er avklart og nødvendige tiltak er iverksatt.

- Vi beklager sterkt det som har skjedd, spesielt ovenfor den skadde og hans familie, og vil gi han all den oppfølging og bistand som er nødvendig, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth.

Ifølge informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus er tilstanden til mannen stabil. Legene fryktet at 23-åringen hadde pådratt seg hjerneblødning, men dette blir nå avvist.

- Han vil bli sendt til sitt lokale sykehus i Bodø i morgen. Vi vil forsøke å avhøre han i kveld, dersom det er medisinsk forsvarlig, sier lensmann Rødberg til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere