Ingen tips etter russevoldtekt

Politiet i Østfold har ikke mottatt noen tips etter at det mandag ble kjent at ei russejente skal ha blitt voldtatt av to medruss i Halden.

- Det har vært veldig lite. Faktisk ingen nye tips etter at saken ble kjent i går, sier kriminalsjef Ole Hermansen i Halden til TV 2 Nettavisen.

Flere russepresidenter TV 2 Nettavisen var i kontakt med, oppfordret mandag russ som var på russetreffet på Fredriksten festning natt til 1, mai om å gi beskjed til politiet dersom de hadde nye opplysninger i saken.

Politiet jobber videre med etterforskningen i saken. Men foreløpig er det ifølge Hermansen ikke noe nytt.

Den 18 år gamle jenta skal ha blitt voldtatt av en rødruss og en blåruss i forbindelse med et toalettbesøk. Hun har i anmeldelsen gitt uttrykk for at Oslo-russen har uoffisielle knuteregler der voldtekt av Mosse-russ er blant reglene. Dette er avvist av Oslo-russen.

I kveld går årets russetreff på Tryvann av stabelen. Arrangementskomiteen har blant annet fått med seg Heimevernet for å drive overvåking av området, i tillegg til politi, natteravner, vektere og russepolii. Slik vil de hindre nye voldtektssaker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag