RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbrudd til M+

Sist oppdatert:
Ingenting ble stjålet, men de ubudne gjestene i Klæbu hadde løst skolens matteoppgaver. Og fikk M+ av politiet.

- Jeg rettet oppgavene personlig. Det er bare å komme ned på kontoret vårt og hente oppgaven, sier politibetjent Jens Vik i Klæbu lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Det er Trønderbladet som forteller den pussige historien.

Personalet ved Sørborgen skole i Klæbu onsdag morgen ble klar over at det hadde vært uvedkommende på skolen i løpet av natten.

Sporene var få og unnselige, ingen vinduer knust, ingen dører ødelagt og ingen PC-er stjålet. Selv en kassettspiller i klasserommet fikk stå i fred - ingen kalkulatorer er meldt savnet heller.

Til slutt oppdaget skolens ansatte at matteoppgavene til tredjeklassen var ferdig utfylt. Oppgaver som 11+6=17 var løst med glans.

Formålet med innbruddet er et stort mysterium. Enda mer pussig er det at innbruddet må ha vært planlagt fordi en flis var plassert i døråpningen slik at den ikke gikk i lås.

Dermed var det fritt fram for de uvedkommende, som altså ikke tok med seg noe.

- Kanskje er de blitt forhindret eller ikke har kommet til der de eventuelt hadde tenkt seg, antyder rektor Liv Berit Hansen overfor Trønderbladet.

Så spørs om det gjerningspersonen(e) må stå til regnskap for politiet, men foreløpig er ingen mistenkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere