RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddsraid på Hafjell

Sist oppdatert:
Mengder av hytter på Hafjell er blitt utsatt for innbrudd de siste dagene.

Politiet fikk den første meldingen om innbrudd i 13-tiden lørdag. Siden da har de gått gjennom hytteområdet, og to og en halv time senere var tallet på rammede hytter oppe i 14. Klokken 17 var antall oppdagete innbrudd nådd 16.

- Det er jo et stort område, og det dukker opp flere og flere hytter som det har vært innbrudd i jo mer vi undersøker. Dessuten kommer eierne fra hele Sør-Norge, så det er ikke gjort på en time eller to å få oversikt sier operasjonsleder Haagen Løvseth i Gudbrandsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet har ennå ikke oversikt over hvor store verdier tyvene kan ha fått med seg. De antar at innbruddene må ha skjedd etter pinsehelgen.

- Vi har ikke fått kontakt med så mange eiere til nå. Dørene er brudt opp og vi vet ikke hva som er borttatt før vi har vært i kontakt med eierne, sier operasjonsleder Geir Stavheim.

Foreløpig står politiet uten spor i saken, men i 17-tiden lørdag opplyser operasjonslederen at etterforskere begynner arbeidet hvert øyeblikk.

- Samtlige innbrudd er gjort i det gamle hyttefeltet. I det nye feltet har de fleste alarmer, sier Stavheim til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere