*Nettavisen* Nyheter.

Innbruddstyv ventet i resepsjonen

Foto: Scanpix

Noen ganger blir man tatt på fersken. Les politiloggen her.

02.10.08 08:25

Kjørte med tre passasjerer og ugyldig førerkort

TEISEN: Kl. 23.59 i går kontrollerte politiet en bil hvor det satt tre passasjerer i tillegg til føreren. Da politiet stoppet ved bilen og ville kontrollere, begynte føreren å kjøre. Ved kontroll viste det seg at den 19 år gamle sjåføren ikke hadde gyldig førerkort - og han vil bli anmeldt for dette.

Skadet labrador tatt hånd om

PRINSDAL: Kl. 00.29 i natt ble det meldt om en skadet labrador i Øvre Prinsdals vei. Hunden er sort og hadde en lenke med et telefonnummer som var uleselig. Hunden haltet på det ene bakbenet. Viking kom og tok hånd om hunden.

To pågrepet for tagging

GRØNLAND: Kl. 00.42 ble to personer pågrepet etter å ha tagget i på et bygg i Kværnerdalen. De to ble pågrepet

i Schweigaardsgate og kjørt til arresten i Politihuset.

Innbrudd i butikk på Blindern

BLINDERN: Kl. 02.05 kom det melding om innbrudd i en kolonialbutikk på Blindern. Tyvene forsøkte seg på butikkens safe, men lykkes ikke med dette. Butikkens alarmanlegg ble ødelagt. Spor ble sikret, og saken vil bli etterforsket ved Majorstua politistasjon. Tyvene har trolig kommet seg inn bakveien.

Innbruddstyv tatt på fersk gjerning

HOMANSBYEN: Fra et kontorbygg i Homansbyen kom det kl. 05.04 melding om innbrudd. Tyven ble sett inne i resepsjonslokalene, og da politiet kom til stedet, ble en 39 år gammel mann pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag