RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innbruddstyven glemte seg

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Glemte igjen veske da han ble oppdaget. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen:

Pågrepet med narkotika
SENTRALSTASJONEN: En 16 år gammel mann ble i går kveld kl. 22.47 pågrepet på Sentralstasjonen med ca. 7.5 gram hasj og 12 tabletter med narkotisk innhold. Mannen hadde ikke med seg noen legitimasjon og oppga falsk personalia til politiet. Han ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mynter og parykk funnet i bil
BRYN: Fra en inntauingstomt på Bryn hentet i går en 32 år gammel kvinne en bil. Det var mistanke om at kvinnen var beruset og bilen ble stoppet da den kjørte inn i en stolpe ved Strømsveien. Det var ingen personskade. Kvinnen var etterlyst og ble pågrepet og i bilen fant politiet en parykk og to bærepose fulle av mynter. Kvinnen ble kjørt til Sentralarresten.

Innbrudd på bensinstasjon
BOGSTAD: Kl. 01.41 ble det meldt om et innbrudd på en bensinstasjon på Bogstad. En bil kjørte fra stedet i retning Holmenkollen. Alarmen gikk og det var trolig stjålet sigaretter. Politiet har gode spor å gå etter. Saken etterforskes ved Majorstua politistasjon.

Tyven lot vesken stå igjen
GARVER YTTERBORGS VEI: KL. 04.53 meldte en 19 år gammel kvinne om et innbrudd i en bolig. Hun oppdaget tyven som sto i stuen og pakket en bag. Da tyven ble oppdaget, løp han rett ut hoveddøren og forsvant. Tyvens veske ble stående igjen, men han fikk likevel med seg gullkjede, en diamantring og et bankkort. Tyven har trolig kommet seg inn i huset via terrassedøren. Saken anmeldes ved Stovner politistasjon.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere