RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innelåst på legesenter

Febersyke Anette Lydersen ble sittende igjen mutters alene da Omnia legesenter ble låst og stengt for dagen.

Det var litt etter klokken 16 tirsdag at 22-åringen oppsøkte legesenteret. En kvinnelig ansatt slapp henne inn, og Lydersen satte seg til å vente. Til sammen satt hun i gangen i over en og en halv time.

Etter hvert ble det stille i lokalet. Da begynte hun å mistenke at hun var blitt forlatt.

- Jeg var allerede ganske fortumlet på grunn av influensaen, og ble ganske sjokkert da jeg oppdaget at jeg var alene, sier Lydersen til Adresseavisen.

Hun banket på alle dører og ropte høyt innover i lokalene til legesenteret, men fikk ingen respons. Hun prøvde også å ringe til legesenteret med telefonene i venterommet, men kom bare til en telefonsvarer. Til slutt klarte hun å komme seg ut ved egen hjelp, fordi hun fant en dør med knepplås. Så dro hun til st. Olavs Hospital, der hun endelig fikk antibiotika.

Omnia forklarer at legevakten på kveldstid var sommerstengt, men at lokalene brukes av psykologer og kiropraktorer på kveldstid. Leder Olav Sundgård ved Omnia sier til avisen at en av dem må ha sluppet inn Lydersen og trodd hun hadde time hos den andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere