RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innlagt etter draps-avhør

Sist oppdatert:
Ektemannen til kvinnen som ble drept i et bolighus i Moi i Rogaland, ble innlagt på psykiatrisk sykehus etter avhøret.

- Han har erkjent å ha skutt kvinnen. Utover det vil jeg ikke kommentere hans forklaring, sier politiinspektør Ernst Kristian Rossebø ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Helsemessig vurdering
Avhøret av mannen ble avsluttet i 18-tiden onsdag ettermiddag. Han ble deretter fraktet til psykiatrisk avdeling ved Stavanger universitetssykehus for en helsemessig vurdering. Ifølge politiet var mannens psykiske helsetilstand svært dårlig.

- Vi vil avgjøre i morgen tidlig om han skal fremstilles for varetektsfengsling. Det kan eventuelt bli avgjort i kontorforretning, men dette må vi diskutere med advokatene først, sier Rossebø.

Vitneavhør gjenstår
Den drapssiktede ba selv om få oppnevnt Brynjar Meling som forsvarer, men han er for tiden på ferie. Advokat Olle Nohlin møtte derfor som stedfortreder i avhøret.

Nohlin sier det fortsatt er noen ting som gjenstår for å få klarhet i saken.

- Det er logisk å anta at politiet følger opp med vitneavhør. Så vidt jeg vet var det flere personer i nærheten når dette skjedde, sier Nohlin til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen ble drept i et bolighus på Moi i Lund kommune sør i Rogaland onsdag . Ektemannen til den drepte ble pågrepet og siktet for forsettelig drap. Politiet tror skuddet ble avfyrt fra en hagle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere