RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Innrømte drap, blir løslatt

Foto: 1881 (1881.no)
Sist oppdatert:
Politiet tror ikke at han tok livet av noen.

Onsdag 14. april kontaktet 19-åringen politiet og hevdet at han hadde drept en person og dumpet den døde i havnebassenget utenfor Sandefjord. 19-åringen skulle ha drept en personer utenfor serveringsstedet La Scala langs brygga i Sandefjord natt til søndag 11. april mellom klokken 01.00 og 01.30.

Dette utløste blant annet et dykkersøk etter den mulig døde mannen den dagen.

Les: Søkte etter mulig drept mann

Tror ikke på drap
Fredag opplyser Vestfold politidistrikt at de nå ikke lenger tror at det har skjedd noe drap. 19-åringen har derfor blitt løslatt.

«Politiet mener at det ikke lenger foreligger skjellig grunn til å mistenke han for drap. 19-åringen har sittet 14 dager i varetekt. Det er ingenting i etterforskningen som nå støtter siktedes forklaring om at han skal ha begått et drap» står det i meldingen fra Vestfold politidistrikt.

Fortsatt drapssiktet
Mannen som 19-åringen hevdet å ha drept, skal ha vært en mørk mann av pakistansk eller sørøsteuropeisk utseende, om lag 180 cm høy, iført skinnjakke, dongeribukse og hvite sko, har politiet tidligere opplyst. Siktede var iført mørk dressjakke, lys skjorte, hvit genser, sort bukse og sorte og hvite sko.

Politiet har ikke mottat noen savnetmeldinger, eller funnet noen døde personer. Formelt sett vil siktelsen mot 19-åringen opprettholdes fram til etterforskningen er fullført.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere