Gå til sidens hovedinnhold

Innrømmer knivstikking

Den 17 år gamle jenta som er siktet for drap, vedgår at hun stakk 29-åringen med kniv.

Det melder Rana Blad lørdag kveld.

Den 17 år gamle jenta er siktet for forsettlig drap etter at en 29 år gammel mann ble funnet død i leiligheten til jenta i Utskarpen i Nordland ved 07-tiden lørdag morgen.

Ifølge Rana Blad har hun erkjent å ha stukket mannen med kniv. Hun har også sagt seg villig til avhør. Dette vil bli gjort enten lørdag kveld eller søndag.

Fengslingsmøte mandag
17-åringen hadde tidligere i dag samtaler med sin advokat John Erik Nygård. Det er ikke tatt stilling til om hun skal erkjenne straffskyld.

Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


17-åringen bor sammen med sin venninne i rekkehusleiligheten der drapet skjedde, Ifølge politiet var det minst en annen person til stede. Det var denne personen som varslet politiet om hendelsen lørdag morgen. Den siktede jenta ble pågrepet kort tid etter i et hus i nærheten av åstedet. Drapet skal ha skjedd mellom klokken 06 og 07 lørdag morgen.

Kjæreste med venninne
Den drepte skal ha vært kjæreste med den siktedes venninne.

- Det er opplysninger som vi også har fått, men det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte. Foranledningen til drapet vet vi ingenting om, og vi vet lite om hva som faktisk har skjedd, sa politiadvokat Linda Rømna til Nettavisen lørdag formiddag.

Hun opplyser at avdøde har bopæl et annet sted i Helgeland, og forteller at politiet også tidligere har vært i kontakt med både den drepte og den siktede.

- Vi har vært i kontakt med begge tidligere, men mer ønsker jeg ikke å si om det, forklarte hun.

Utskarpen ligger mellom Nesna og Mo i Rana i Nordland.

Nettavisens kunnskapsquiz: Vinn en iPod hver dag

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut