Gå til sidens hovedinnhold

Intens jakt på voldtektsmann

Buskerud-politiet saumfarer det som er av overvåkningskameraer langs riksvei 7 mellom Noresund og Geilo, i håp om å finne den etterlyste voldtektsmannen.

- Vi har bedt betjeningen ved bensinstasjoner og banker som har videoopptak om å se på opptakene fra det aktuelle tidspunktet, sier politibetjent Åge Pedersen ved Krødsherad lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Politiet har allerede fått tilbakemelding fra noen av bensinstasjonene og bankene som ligger mellom Noresund og Geilo i Buskerud - en strekning på ca. 13 mil. Foreløpig har ingen sett den angivelige voldtektsmannen.

- En holdt kvinnen
Voldtekten skal ha skjedd i en blå kassebil mellom klokken 02.40 og 03 natt til søndag.

Offeret var en kvinne i 30-årene, og etter ugjerningen ble hun skjøvet ut av bilen ved en bank i Noresund sentrum.

Politiet gikk mandag ut og etterlyste tre østeuropeiske menn for voldtekten. En av dem skal ha voldtatt kvinnen, en skal ha holdt henne mens den tredje mannen skal ha sett på.

- Mennene er ifølge kvinnen av utenlandsk opprinnelse. Håpet vårt er derfor at bilen de kjørte er registrert i utlandet, noe som kan gjøre det lettere å finne dem, sier Pedersen.

Tips om 8-10 biler
Politiet har etterlyst en blå kassebil, trolig en Toyota eller en Mitsubishi. Så langt har de fått inn tips om 8-10 slike biler. Ingen av tipsene har ført dem nærmere gjerningsmannen.

- Folk er veldig opptatt av denne saken, så det kommer inn meldinger som er mer eller mindre interessante. Det er nok en del blindskudd, sier Pedersen til TV 2 Nettavisen.

Det lokale lensmannskontoret får bistand fra Kripos i etterforskningen.

Har du tips i saken? Ring Krødsherad lensmannskontor på telefonnummer: 32 14 84 80

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer