RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Invadert av fulle marinegaster

Pære fulle marinegaster fra England og Nederland gjorde Bergen by urolig natt til fredag.

Bergen har i disse dager besøk av fire-fem engelske og nederlandske marinefartøyer og natt til fredag var det landlov for flere av dem. Det førte til et fyllekalas av dimensjoner. Politiet hadde sin fulle hyre med å kjøre gastene tilbake til sine restriktive skip og klarte dermed å avverge de verste sammenstøtene, melder bt.no.

Ifølge Bergensavisen måtte politiet kalle inn alle tilgjengelige styrker for å holde orden på gastene som var på vei hjem etter å ha deltatt på Nato-øvelsen «Battle Griffin» langs kysten i Nord-Norge.

Flere av gastene klarte ikke å gjøre rede for seg eller hvor båten deres lå til kai. Blant annet havnet to gaster om bord på feil fartøy.

- Gastene hadde klart å komme seg om bord i havforskningsfartøyet «G.O. Sars». De mente de var på rett skip. Den ene hadde sovnet ute på en hard benk. Han mente han var i sin seng, så de kan ikke være godt vant i marinen, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

En nederlandsk gast havnet i slagsmål og er anmeldt for legemsbeskadigelse. En norsk marinegast, som også var ute på byen denne kvelden, yppet også til bråk, men ble hentet av militærpolitiet på Håkonsvern før han fikk gjort noe eller noen skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere