RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer flodbølgeofre til domkirken

- Jeg vil gjerne nå ut til alle de som er direkte berørt av flomkatastrofen for å si at dere er spesielt invitert til gudstjenesten i Domkirken førstkommende lørdag. Vi har kalt den en minne- og sørgegudstjeneste, sier Oslo-biskop Gunnar Stålsett.

Stålsett skal lede gudstjenesten i Oslo domkirke lørdag 15. januar.

- Det blir reservert plass foran i kirken for de som er pårørende til døde eller savnede, og til de som er vendt hjem fra katastrofeområdet.

- Ettertanke
- Mange har deltatt i hjelpearbeidet både i området der ute og her hjemme. Også for disse kan dette bli en anledning til å samle tankene. Gudstjenesten kan være en hjelp til å bearbeide de følelsene overlevende, pårørende og andre berørte har. Det blir anledning til ettertanke og stillhet, og de som ønsker det er velkomne til å tenne lys og bli igjen i kirken etter gudstjenesten, forteller Gunnar Stålsett.

Biskopen er glad for at representanter for myndighetene og for diplomatiet ønsker å være tilstede, og at Kongehuset vil være representert med kronprinsesse Mette-Marit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere