RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Inviterer til sexorgie på Gol

Sist oppdatert:
Ikke alle velger å gå på ski selv om de drar til fjells i vinter. To gruppesex-klubber i Oslo sjokkerer med sin bestilling av 66 dobbeltrom på Gol.

Det er gruppesex-klubben Club 42 som sammen med swingersklubben sYs (Sexy Young Swingers) inviterer til en heidundrendes fjelltur.

- Vi har bestilt 36 dobbeltrom, og sYs har bestilt 30 på samme hotell, forteller lederen for Club 42, Martin Swift, til TV 2 Nettavisen.

Hemmelig sted
Han ønsker ikke å forteller TV 2 Nettavisens lesere hvilket hotell de eventuelt skal sjekke inn på i langhelga 14. til 17. april for å kunne delta på orgien.

- Vi vil ikke opplyse hvor vi skal, annet enn at det er ett sted på Golsfjellet. Nøyaktig informasjon vil ikke bli gitt før etter bindende påmelding, skriver klubben på sine nettsider.

Prisen for herligheten er 2.450 kroner per par.

Har hotellets velsignelse
Ifølge hjemmesidene vet hotell-ledelsen hvem de er og hvorfor de kommer. Og de hevder å ha hotellets velsignelse til å kjøre på.

- De vet om det, ja. Så lenge vi ikke opplyser offentlig hvilket hotell det dreier seg om, så har ikke hotell-ledelsen noe problem med at vi kommer, sier Swift til TV 2 Nettavisen.

Han forteller at opplegget er 100 prosent seriøst. Grunnen til hemmelighetskremmeriet er alt mediestyret som fulgte med forrige gang klubben forsøkte å få til et lignende opplegg på familiehotellet Hotell Hemsedal i november i fjor.

- Dere kan prøve å finne ut hvor vi skal, men jeg vet ikke om dere klarer det. Vi har lagt ut noen lokkeduer rundt om kring, sier Swift.

Partnerbytte
Club 42 er ifølge Drammens Tidende en såkalt swingers-klubb med faste lokaler i Oslo. Ifølge Swift har de rundt 50 faste medlemmer.

På nettsidene til klubben kan man få fullt innsyn i regler og vedtekter for gruppesex, og man inviteres med til å delta i både gruppesex og partnerbytte.

- For dere alle nye som er nysgjerrige på club42, sYs og swingers ... kom igjen ... Dette er en unik sjanse til å bli kjent med og dele tanker og erfaringer med likesinnede i trygge og diskret omgivelser, skriver klubben i invitasjonen.

Swift sier til TV 2 Nettavisen at for å være med, må man signere en taushetserklæring.

- Diskresjon er viktig. Vi har en del medlemmer som er høyt oppe i visse yrker, sier han.

- Ta med parner
Swift understreker at man ikke behøver å ha sex for å delta på gruppesex-arrangementene. Eneste kriterium er at man kommer med en partner.

- Man behøver ikke en gang å kle av seg. Men finner man noen man liker og dersom man har muligheten til det, er det mulig å ha sex i samme rom eller å bytte partner, sier Swift.

- Hvem er med i klubben deres?

- Alle. Hovedtyngden av deltakerne er folk som er godt utdannet. Så det er opplyste mennesker. Alderen ligger på mellom 20 og 40 år. Men vi har også noen som er litt eldre, forteller lederen til TV 2 Nettavisen.

- Er dette perverst?

- Absolutt ikke. For noen er Club 42 bare et navn. For andre en livsstil, sier Swift.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere