RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iverksatte søk etter utforkjøring

Sist oppdatert:
En mann er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Romerike sent tirsdag kveld.

En 37 år gammel mann fra Nes på Romerike er sendt til Ullevål universitetssykehus etter en utforkjøring mellom Skredderstuveien og Tandbergveien sent tirsdag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokka 23.42.

Bilen skal ha snurret rundt en rekke ganger og lå i et svært ulendt terreng. 37-åringen ble funnet i baksetet på bilen, skriver Romerikes Blad på nett.

Mannen opplyste at det var ytterligere en person i bilen, og på bakgrunn av disse opplysningene startet politiet søk i området, blant annet med hunder, ifølge rb.no. Etter å ha gjort et grundig søk og snakket med bileier og de som var sammen med 37-åringen før ulykken, konkluderte politiet likevel med at han var alene i bilen.

- Sannsynligvis var han alene i bilen. Søket i området ble avsluttet klokka 01.45, opplyser operasjonsleder Ola Magne Mæle ved Romerike politidistrikt til Nettavisen.

Ullevål universitetssykehus opplyser i en pressemelding kl 01.56 at mannen har lette hodeskader og er til observasjon. Tilstanden betegnes som stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere