RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ivrige svensker og spanjoler

Sist oppdatert:
Svenskene og spanjolene er de ivrigste online datingbrukerne. Les hvorfor her.

Over halvparten av Europas single har prøvd online dating, og det er spanjolene som topper listen. Over 60 prosent av alle spanjoler har prøvd online dating, og nesten like mange spanjoler mener god kommunikasjon var grunnen til at de ble forelsket.

Svenskene kommer på en klar andreplass, og nesten 60 prosent av alle svenske single avslørte at de har prøvd denne typen dating.

Studiet viser at grunnen til den store interessen i online dating er at man kan være anonym og at man kjenner hverandre før man møter hverandre for første gang. Dette passer spesielt svenskene bra.

Undersøkelsen viser nemlig at svenskene er av det beskjedne folkeslaget. Kun 17 prosent av alle svensker er villige til å ta det første steget for å få kontakt med noen de liker. På nettet er de derimot modigere, hver fjerde svenske sier at de blir modigere på nett enn i det virkelige livet.

Tallene er hentet fra en undersøkelse gjennomført av datingtjenesten match.com, hvor 3000 single personer fra Europa ble spurt om kjærlighet, relasjoner og dating.I Norge finner du TV2 Match her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere