RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ja til Røkke, nei til uføre Tore

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Mens Kjell Inge Røkke får bygge et omstridt drømmehus i Asker, blir uføretrygdede Tore Vidar Paulsen (39) nektet garasjebygging.

Tore Vidar Paulsen drømmer ikke om en gigantisk villa, men om å pusse opp en Cadillac Coupe de Ville fra 1960. For å få kommet i gang med oppussingen, trenger han en romslig garasje.

Til tross for at byggesøknaden til Asker kommune inkluderer en legeattest som vektlegger hvor viktig bilmekkingen er for at uføretrygdede Paulsen skal fungere, vil ikke politikerne i Asker tillate garasjebygging.

Paulsen får tillatelse til å bygge en garasje som er 1,4 meter lavere enn den han ba om. Det mener snekkeren er for lite for at Paulsen skal kunne stå under bilen. Hans mor forteller torsdag til Dagbladet at ingen av naboene er i mot utbyggingen.

Samtidig som garasjebyggingssaken ble behandlet, vedtok Asker kommune å gi Kjell Inge Røkke tillatelse til å bbygge et 50 meter langt og seks meter høyt drømmehus på Konglungen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere