RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager Hedda-siktet i Nederland

Sist oppdatert:
Norsk politi samarbeider med nederlandske myndigheter i jakten på Hassan Samriye Hashin (35), som er ettersøkt for drapet på Hedda Karterudseter (19).

Den siktede 35-åringen reiste med buss fra Sogndal bare timer etter at 19 år gamle Karterudseter ble funnet kvalt i rommet sitt på Sogndal Folkehøgskule 28. oktober.

Politiadvokat Knut Broberg ved Sogn og Fjordane politidistrikt ønsker ikke å kommentere opplysningene om drapsjakt i Nederland, melder Aftenposten.

Kilder i Sogndal har tidligere opplyst til Aftenposten at Hassan Samriye Hashin har familie og venner i Nederland, og at det dermed er et svært aktuelt gjemmested. Politiet har angivelig temmelig håndfast informasjon om at Hashin befinner seg i landet, og håper nå på å gripe ham før han forsvinner ut av Schengen-området.

Politiet har også foretatt undersøkelser i andre land. 35-åringen, som har somalisk statsborgerskap, har familie både i Danmark og England. Han har også bodd en periode i Libanon før han kom til Norge som asylsøker og fikk oppholdstillatelse.

Tekniske spor skal spikre siktede til drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere